ECHIPA

 


                                                                   
 " Un mix exploziv, care te pune in miscare." ~ REDBULL.COM


  " Un proiect independent care transmite cât se poate de clar legaturile la nivel urban între oamenii  care creaza lucruri frumoase în underground-ul Capitalei. " ~ MUSICCHANNEL.RO


" E genul ala de clip la care te uiti si de fiecare data ti se face pielea de gaina, arunci un zâmbet si spui ce buni sunt baietasii. " ~ SUBURBANMAGAZINE.RO


                                                            

HIP - HOP CULTURE

Inspiratia principala a proiectului a venit in urma stransei colaborari cu unii dintre cei mai activi #hiphopheadz locali. Fie ei mc's sau bboys, producatori muzicali, dj's sau writerz au inspirat in creearea celor 5 episoade, in care va sunt prezentate imagini in zona de confort a fiecarui artist in parte.

URBAN SPORTS

Conexiunea cu sportul extrem s-a facut prin stransa legatura cu muzica rap si aportul acestor atleti in life-style-ul cotidian si contemporan al Bucurestiului. Nu e de mirare ca rollerii si skaterii s-au adaugat celor 4 elemente ale hip-hop-ului sa sutina miscarea locala B.U.C.

ART & CULTURE

Suntem de părere că avem o arta autohtonă destul de bine conturată si ne putem lasa captivati si inspirați de fiecare data cand intram in contact cu un artist din bransa. Chiar daca vorbim de graffiti, muzica, dans sau stil urban, vrem sa scoatem la iveala de fiecare data cele mai fine trasaturi culturale ale strazii.